Zpracování potravin / NÁŘEZOVÉ STROJE profi
Profesionální nářezové stroje do kuchyní, řeznictví, restaurací, potravinářských provozů. Nářezový stroj vybíráme dle velikosti - průměru kotouče, který určuje velikost krájeného kusu. Průměr krájecího kotouče je většinou v rozmezí od 220 mm do 300 mm. Řemínkové nářezové stroje ( řemen) jsou určeny pro lehčí zatížení, tzn. pracovní proces je přerušován. Šnekové nářezové stroje (převodovka) jsou určeny pro vyšší zátěž a do větších provozů. Nářezové stroje jsou převážně vyrobeny s slitin a nerezu, mají regulací plátku od 0 do 20 mm a příslušenstvím jsou brusné kotouče pro přebroušení pracovního kotouče.
Poloautomatické nářezové stroje mají samostatný pohyb krájení potraniny (dopředu a dozadu).
Servis a opravy gastro vybavení v regionu Ostrava, Havířov, Karviná, Orlová, Třinec, Frýdek-Místek, Opava …. sporáky, konvektomaty, pánve a ostatní gastro zařízení kuchyně